Medial vägledning

Vid en medial vägledning så arbetar jag tillsammans med mitt andliga team för att förmedla de budskap och den information som ditt andliga team anser är viktiga för dig att få till dig just vid det tillfället och du kan också få svar på dina egna frågor.
Oftast handlar det om vad du behöver göra för att må bättre fysiskt och mentalt och hur du kan utveckla dig och växa som person. 

Vägledningen du får är en hjälp på din väg, men du har eget ansvar för ditt liv och det är ingen annan än du själv som kan göra de förändringar som behöver göras.  

Tid 60 minuter, kostnad 1050 kr inkl. moms


Medial vägledning på distans

Vid vägledning på distans så betalar du i förskott till mitt swishnummer 123 543 12 34 - Zenit, Karin Thorell. Jag ringer upp dig på det nummer du har angett i samband med bokningen eller släpper in dig i mötet om du har valt att jag ska skicka en länk till Teams.

Kostnad 600 kr inkl. moms för 30 minuter och 1050 kr inkl. moms för 60 minuter


Medial vägledning och healing

En kombinationstjänst som innehåller både medial vägledning och healing vid samma tillfälle. Det är en mycket effektiv behandling där du både får budskap och information från ditt andliga team och healing som hjälper dig fysiskt och mentalt med det du behöver just då. 
Vilken del som vi börjar med kan variera från gång till gång precis som längden på vägledningen respektive healingen, det anpassas efter det du behöver vid just det tillfället.

Tid 90 minuter, kostnad 1500 kr inkl. moms


Privat sittning/seans (kontakt med nära och kära)

Vid en privat sittning/seans så söker jag kontakt med någon från andra sidan som vill få kontakt med dig. Jag beskriver personen som kommer för att få en igenkänning innan jag lämnar budskap.
Om det är en speciell person som du vill komma i kontakt med så meddela mig namnet vid din bokning så kallar jag på personen, det ökar chansen att det är just den personen som kommer.

Tid 60 minuter, kostnad 1050 kr inkl. moms


Transseans, nytt datum kommer!


Hemmaseans 

Bjud in vänner till en seans hemma hos dig eller i annan lokal som du står för så kommer jag till er.
Välj om ni vill få budskap från andra sidan (nära och kära) eller från guider. Antal deltagare 3-8 personer. 

För mer information och kostnad kontakta mig på karin.zenit@gmail.com.


Husrensning

Kanske känner du närvaro i din bostad eller annan byggnad utan att veta varför?
En husrensning handlar om att ta reda på vad som sker rent energimässigt på platsen samt att ta bort/neutralisera de energier som stör. 
K
ontakta mig på karin.zenit@gmail.com för mer information och kostnad.

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång